Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!søndag 10. mai 2009

Dagens lille fors.


Trosset regnværet i dag,og dro ut for å ta bilde av denne lille elven og forsen.
Vi har hatt lite vær å skryte av i helgen,men kan jo ikke sitte inne hele tiden av den grunn.
Håper det har vært bedre der du er.

8 kommentarer:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær :) Har ikke vært så fint vær her nede heller, men det har vært innslag av sol og blå himmel i perioder. Flotte bilder Anne Berit. Ha en fin kveld.

Rune Eide sa...

Hadde jeg enda gjort som deg i helgen - vi har også hatt slike muligheter. Vi får bruke dine i stedet , og det er ingen dårlig erstatning. Her må man legges seg i selen!

Havfruen sa...

Enig med førstekommentaren her, det finnes ikke dårlig vær..bare dårlige klær:)
Nydelige bilder som vanlig, snedig å se at det ligger snø langs kanten!
Meeeeget skiftende vær her også, har sittet og sett på at fjellene på andre siden av fjorden har vært solfyllt, for så i neste øyeblikk vært borte på grunn av skodde...
Slik er det ved kysten!
Nyt søndagskvelden og klem fra meg:)

Wenche sa...

Flotte bilder! Når det rengar må det jo vere supert å gå ut og ta bilder av ein bekk:) Einig med deg, er berre å kle på seg å gå ut! Det er ingen vits å sitte inne sjølv om det regnar. Då kan ein sitte ganske lenge inne her på Vestlandet i allefall:)

Dagrun sa...

Joda, det finnes dårlig vær, men litt regn tåler vi jo... hilsen vestlendingen! ;) Flott at du fikk bruke kameraet da. Ser du har hatt lang lukkertid også, har du ikke? Fine elvebilder.

organic-lizzi sa...

Fine bilder,så det var vel verdt det:-)) Veldig varierende her på Østlandet..Går ut i solskinn,og blir plutselig overmannet av et "sinnsykt"regnvær..Tilogmed hundene løøøp hjem og stod klint inntil døren for å komme fort inn..
Natta til deg & Klem Randi

VALKYRIEN sa...

Flotte bilder av fossefallet! Har fått dreisen på det der! Og dårlig vær kan skape fine bilder det! Men liker ikke helt den snøen der da, men det er bare værtåa mi som snakker! :)

Ha en fin uke!

VoxBox sa...

I love the stream pictures very much. Such beautiful shots. Thanks for sharing. Monochrome Mondays are always a treat too :) Thanks again and have a fantastic day.