Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!lørdag 30. januar 2010

Paviljongen på Moholmen.

Nede i Moholmen,ved alle de fine gamle husene,står denne paviljongen som ble bygd for noen år siden,som en erstatning for den som var der i riktig gamle dager.
Ikke på akkurat samme sted,men en fin plass har den fått.

10 kommentarer:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Er den bygget som en kopi av den som en gang var der? Den ser veldig fin ut, hyggelig med slike innslag og sikkert en hyggelig plass og ta seg en rast når man er i nabolaget. Ha en fortsatt fin kveld :)

Børge's Blogg sa...

Flott paviljong.
Håper det stelles istand noen fine konserter der.
Fint S/H-bilde

Wenche sa...

Ein fin paviljong som gjorde seg veldig godt i s/k. Greit at den står i sentrum også, då er det fleire som får sjå den og kanskje den blir litt meir brukt?
Eit fint bilde var det i allefall.

Ha ein fin vekestart!!

:-)

Anne sa...

DETTE bilde gjorde seg perfekt til sort hvitt ja :-) en fikk følelsen av å hoppe 50-60 år tilbake i tid med en enste gang :-) og en ser for seg damer med hatt og herrer med frakk i den paviljongen.

Anneklem til deg i kvelden.

AnneKa sa...

Her har jeg rett og slett ikke vært, skjems nesten å si det for eg har jammen gått glipp av noe.
På fredag var det ikke værende ute, var litt redd for å ta Timo med meg ut for eg lurer på hvor mye de tåler. De effektive gradene er ikke til å spøke med i slikt vær. Men nå lengter eg etter vår og hage, det kommer til å bli deilig etter all denne kulden. Ha en riktig fin uke der inne på Mo!!

Helge sa...

Stilig paviljong som gjorde seg i svart hvitt. Ja en kan vel si at Hostonvatnet ligger mellom Surnadal og Orkanger på en måte, ligger en link (her) over bildet til et kart hvor det er.
Ser du er fra Mo..har nærmeste slekta mi der, de bor på Ytteren. Uff minner meg på at jeg har lovet å komme for læææænge siden. :))

Kathrine sa...

Først: Takk for all ros i bloggen min:)) Det er koselig å få.
Fotografering er gøy, men jeg har ikke fått helt grep på svart/hvitt enda. Du greier det bra! Sånne paviljonger er flotte.
Ha en fin ukestart:))

Hege sa...

Det har blitt gjort en bra jobb i å bygge den opp - ser jo ut som den er den "gamle" - uten at jeg vet hvordan den så ut da. :)

Flott svart-hvitt bilde!

Du har en fin fotoblogg - legger deg til i blogglisten min jeg. :)

Bente sa...

Flott pavaljong. Bildet ser rett og slett gammelt ut:)

Maj-Britt sa...

Den gamle paviljongen sto vel ca der rundkjøringa e no såvidt eg husk?? Men eg va bare en liten pygme så det e mulig eg husk feil??