Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!søndag 19. juni 2011

Korgfjellet!

Korgfjellet i vakkert solskinn.
I går var vi en tur i Mosjøen,og på heimturen valgte vi å kjøre over fjellet i stedet for å kjøre den lange tunellen gjennom fjellet.


Vakre fjellvann,små bekker,og fosser finner vi her oppe.


Friskt,kaldt fjellvann er herlig for både mennesker og dyr.
Selv om sola skinte og det var et par og tjue grader nedi bygda,var det bare 16 grader på fjellet.Det ligger fremdeles snøflekker her oppe,og den kalde vinden gjorde jo også sitt.
Men utrolig vakkert er det her oppe.
De går glipp av mye vakkert de som bare suser gjennom tunellen.

6 kommentarer:

Tone Annette sa...

Når jeg ser disse bildene, angrer jeg på at vi ikke kjørte over fjellet i stedet for igjennom. Har passert fjellet to ganger i løpet av helga, på tur til Mo i Rana og ACR.
Flotte naturbilder du har fanget her.

Kathrine sa...

Å, hildrande du! Vi hadde tenkt å kjøre denne veien på hjemturen fra Lofoten i fjor, på oppfordring fra ei på Nesna, men pga tåke, ble det tunnelen..
Ser jo nå hva vi gikk glipp av, men neste gang:)))

:)

VALKYRIEN sa...

Nydelig! Tenk at de er snø på fjellet, og så flott det blir i kontrast! Vi har et mangfoldig og vakkert land! Flotte bilder!

Laila -Karin sa...

Nydelige bilder av vakker natur.
Ha en fin dag
Klem

Anne sa...

Kjenner lukta av frisk fjelluft bare ved synet av disse flotte bildene jeg Anne-Berit.

Godt også at du har en mann som stopper den `tur-tut` en innimellom, det gjør langt fra min :-(( Forsøker med med både tissepauser og annet, men noe skal fort fram uansett og jeg sitter nå der da, ser det ene fine motivet passere etter det andre... skitt, egen bil eller bytte gubbe?? eller rett og slett bind for øynene kanskje så en ikke ser... Slitt sann, godt jeg kan nyte dine :-))

Irene sa...

Lur ide å droppe tunnelen og istedet kjøre over fjellet ... nydelige bilder!