Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!søndag 15. mars 2009

Storfint besøk i hagen.


Disse tre elgene var på besøk her i området i går,lørdag.Det er en elgku med to kalver som har forvillet seg inn i boligområdet.Her er de i naboens hage etter å ha ruslet over gjerdene her så lett som ingen ting. Er de ikke flotte?
Jeg er glad vi oppdaget dem før vi slapp ut hundene,det kunne blitt vel heftig,frykter jeg for.

17 kommentarer:

Bente sa...

Utrolig mektige og imponerende dyr! Er like glad hver gang jeg er så heldig å treffe de!

GAWO sa...

Det er ikke alle som er så glad for å få de inn i hagene sine. Ofte gjør de stor skade. Elsker fruktrær blandt annet. De er vakre der de står og kikker på deg. Det må ha vært et spesielt øyeblikk. Godt at du fikk tatt så fine bilder.

Berit T sa...

Så heldig du var som fikk knipset de!
Flotte dyr! De må være sultne som går helt inn i hagene på denne tiden. Får håpe de har funne veien ut i skogen igjen uten å ha blitt for mye skremte.

Ha en fin søndag.

Rune Eide sa...

Jeg er glad det er kamera du bruker når du går på jakt! De der er ikke å spøke med på nært hold. Fint at du kunne dele dem med oss som ikke har slikt i nabolaget.

Brit. (lille meg) sa...

Du har hatt skogens konge på nært hold! Det hadde vi også da vi bodde på gården. Det gjentok seg flere ganger, men da hadde jeg ikke digitalt kamera, og heller ikke blogg.
Da jeg bodde i Trondheim, kom det elg helt inn i midtbyen, på torget. Min svigerinne var der og så den. Da hun kom heim og fortalte det til mannen sin, trodde han henne ikke. Dagen etter stod det i avisa, med bilde. Da måtte han tro det, hi hi....
Ha en flott søndag!

Lilian m/flock sa...

Å så fin dem va!!!

Havfruen sa...

WOW..flotte dyr som bør holde seg i skogen. Enn om du hadde kommet fra tur med Titti og Toya og møtt disse? Grøss...
Imorgen er det hjemreise fra hytta, alltid like trist. Tror jeg må ha en "hyttesykdom" ;)
Ha en flott søndag!
Hytteklem herfra..

Unknown sa...

Så flott at du fikk fanget de med kamera! Og enda bra hundene ikke var ute...

Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Spennende å komme så nært dem da, det er noen flotte dyr det der ja. Godt kamera var i nærheten og hundene var inne :) Ha en fin søndag, med eller uten elg. :o)

Maria ( Idekroken ) sa...

Oj.. så flotte bilder du har! :)
Klem Maria fra Idekroken

GundaM sa...

Javisst er de vakre og godt du ikke slapp hundene ut ;)))

Har faktisk en familie som vandrer i hagen her og men ikke sett de iår enda. De finner ikke så masse å spise her da men jeg regner med de liker rust ;0)

Klem fra trøndelag.

Bente sa...

Vakker er de ja. Artig å få dem så nær inn på seg, men jeg syntes det er greit om de holder seg utafor hagegrensa:)) Vi har vært og gått tur i dag og har sett veldig mye elgspor men ingen elg. Vet det går noen elger på jordet bortenfor huset vårt, men har ikke sett dem nå.

Hedde passet å si god (h)elg nå, men den er vel over nå:))

Richard Lawry sa...

I loved the photos. What an awesome sight.

An Arkies Musings

FO - 2 sa...

Det var ett spennende besøk, ja.
Skogens konge på besøk i hagen er vel ikke hverdagskost....
Flotte bilder! :)

Lisemoren sa...

Fantastisk, dette ¨må ha vært morro. Tenk at du fikk tatt så flotte bilder også. Kjekt å stikke innom deg igjen, jeg rekker nesten ingentingfor tiden, så nå var det flott å få oppdatert deg. Jeg savner den gamle bloggen din Anne Berit. Men jeg har ingen problemer med å forstå at det tar for mye tid.Ønsker dg en fin uke

Klem fra lisemoren.

naturglede/Randi Lind sa...

For noen flotte dyr. Her var du heldig som tok fram kameraet og ikke hundene ja. Masse snø hos deg enda også ser jeg. Men det våres, det våres:)

VALKYRIEN sa...

Må jo ha vært en utrolig opplevelse! Mektige og vakre dyr er de! Og så flott bilder, blir helt misunnelig.. Men jeg skal vel helst være glad jeg ikke har vært SÅ nær noengang!