Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!mandag 18. oktober 2010

Mandagstema-Ødelagt!Disse bilene må vel sies å være ødelagt,ikke mye å reparere på her nei.

Nå er det lenge siden jeg har vært med på Mandagstema.Må nok innrømme at Facebook har tatt mye av tia jeg før brukte på bloggene mine,men nå har jeg lyst å blogge mer å være mindre på Facebook,begynner å bli litt lei.

De andre bidragene finner du her

Ha en fin uke alle sammen!

13 kommentarer:

Kathrine sa...

Nei, her var det ikke mye igjen å reparere, men flotte motiv iallefall, Anne-Berit!

Takker for tips ang. rensing av kameraer. Skrev en kommentar i min egen blogg også.

Skal det være så dyrt tro? Jeg søkte litt på nettet, og fant mange som gjorde dette sjøl, men det hørtes ikke så bra ut, syns jeg.

Dette får jeg undersøke litt utover uka.

Takk igjen:))

Petunia sa...

Kjempekoselig å ha deg med igjen Anne-Berit og koselig at du vil blogge mer igjen! Kanskje jeg ser deg på "himmelsk" på onsdag også?
Disse bilene var virkelig ødelagt og blir nok snart spiker eller noe annet nyttig! Greit at de har "et liv etter døden" også!
Egentlig er o slike bilvrak og slikt skikkelig stygge, men du verdne så fine bilde rman kan få av det! Litt spennende å fotografere! Well done!

Malys krok sa...

Takk for en koselig overraskelse og hyggelig hilsen! Var virkelig fint å se deg igjen! Først måtte jeg innom din hundeblogg! Så nydelig de er alle tre! Visste ikke at du hadde fått en tibetaner også! Skikkelig søt!
Så til ditt innlegg på Mandagstema!
Ja disse var virkelig ødelagt! Men får nok et nytt liv i en annen form! Ha det godt! Du har forresten masse flotte bilder på denne bloggen også! Tror jeg vil legge deg til på min bloggliste slik at jeg kan se inn når nye bilder kommer! Håper det er ok...
Ha det godt! -Margit-

Anette sa...

Nej der er da vist ikke noget at reparere :P Flot bidrag :P

Maboe sa...

Når du tar så fine bilder burde du blogge mer, ja!

Rimkogeren sa...

Tak for din kommentar :-)
Ak ja, de biler kan vist ikke friste en biltyv.

Unknown sa...

Flott motiv! :)

Anne sa...

Oj, nesten litt sånn småvulgært på en måte, he he stabla i høyden...
men stilige bilder da, noe for meg, litt sånn rusta :-)

AnneKa sa...

Hei hei!!

Det har vært akkurat det samme her. FB tok masse tid men nå er jeg tilbake på bloggen, eller prøver å kombinere begge deler.
Prøver å være med på dette og på Himmelsk hver uke og noen innlegg innimellom. Blir jo også mere tid til slikt nå i mørketiden.
Herlig bilde du har med !!!!!

Klem fra AnneKa

Pysselfarmor sa...

Tack för kommentar och här var de ödelagda fordon...

Blev till att titta runt på din blogg ... så många fina bilder...och jag känner mig som "hemma" därför att min gård i Lappland ligger efter Sagavägen, endast 12 mil från norska gränsen, så vi åker ibland till bl a Mo i Rana som är underbart vackert.
Ha en härlig vecka!

VALKYRIEN sa...

Hehe - Facebook kan være en tidssluker ja! Fint at du titter litt innom bloggen din igjen, selvom det av og til er greit med litt pause fra den også. Har jo selv hatt litt pause fra den.

Stilig bilde av to kjælne biler! Ikke mer å fikse der nei! :)

Mona sa...

Dom där bilarna har gjort sitt på vägarna. Det är svårt att hinna med både blogg och facebook tycker jag. I mitt fall är det facebook som blir lidande, eftersom jag tycker det är så mycket roligare med foton.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Der var nok siste meter kjørt på egne hjul ja :) Går nok inn i historien disse to. :)