Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!onsdag 16. februar 2011

Med en enkel tulipan....

Til morsdagen fikk jeg en nydelig bukett tulipaner fra min datter.

Disse to eksemplarene er fra den buketten.
Tusen takk Marit!

6 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Ååå - tulipaner er jo noe av det vakreste innen blomster! og på denne tiden av året er de som flottest! Kjøper meg en bukett hver uke jeg, må liksom ha dem nå. Later som om vinteren blir kortere når jeg ser på dem. :)
Flotte bilder Anne-Berit! Og jada, jeg holder på med bloggingen. Men tar meg en pause innimellom jeg også!
Ha en fin kveld!

Kathrine sa...

Tulipaner er jo flott! Har en bukett stående jeg også, og nå gleder jeg meg til alle tulipanene jeg har i hagen skal komme opp til våren. Gikk igjen litt amokk med løk i fjor høst, nemlig,)

Ha en fin kveld:)

Anne sa...

Enig med den Valkyrdama, he he Tulipaner er nok favoritten her også, og det første bild her Ane-Berit, med fokus i midten og kronbladene så diffuse...., lekkert lekkert.

Å ja, bare MÅ fortelle at vi er i ferd med å starte fotoklubb i dalføret her også, andre kveld var i kveld, og jeg er så ivrig så ivrig, dette blir så bra kan du tro. har jo lengtet etter noen å dele lidenskapen med, og endelig du, folk i alle aldre, kjekt!

Anneklem i kvelden mellom 2 brødskiver her.

Turid sa...

Stilig!
Jeg også ELSKER tulipaner:)
Klem;)

Sonja sa...

Alltid hyggelig å få blomster. Ser på bildene under at dere har trommekorps i Mo i Rana,så gøy.Tenker det er vanskelig å stå stille når de spiller, ja.Hørte på radioen i går at de har trommekorps i Narvik også. Jeg trodde at det var bare i Bergen de hadde det. Må ha blitt populært flere steder tydeligvis.
Ønsker deg ei fin helg.

Malys krok sa...

Så vakkert fotografert! Og så flott å få tulipaner! -Margit-