Sider.WELCOME TO MY PHOTOBLOG!torsdag 15. september 2011

De siste rosene.
Sommeren er på hell og rosene er avblomstret.
Da er det godt å ha bildene å kose seg med utover høsten og vinteren.

 

7 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Nydelig! Godt med litt i arkivet når alt er avblomstret! :)

Ragnar Steinmoen sa...

Ja her var det sommer :) Håper den neste blir bra..

Kathrine sa...

Her i min hage blomstrer Astrid Lindgren-rosen helt til frosten tar den, og litt til. Det hender den kommer med blomster rett før jul også, om det ikke har vært mange frostnetter og regn innimellom.
Noen ganger blomstrer den med snø på!
Er så glad i den rosen:)

Flotte bilder!

:)

Unknown sa...

For noen herlige roser! Jeg hadde besøk av en kusine fra Ålesund i dag og hun hadde med seg en stor bukett i skjønne høstfarger. SÅ koselig!

Sommeren er nok på hell ja. I dag var det nysnø i fjella her. Usja...

Tror du jeg har fått en hemmelig beundrer? Det tror ikke jeg! Blir litt skeptisk når "ukjente" er innom bloggen ørten ganger for dag. Tross alt er ikke bloggen min SÅ spennende at den må besøkes flere ganger daglig. Vedkommende kan jo i tilfelle legge seg inn som følger.

Besøkene har fortsatt med samme hyppighet, selv etter jeg la inn denne bloggposten. Kjenner ingen som bor der. Hensikten med bloggposten i dag, var å få vedkommende til å legge igjen en liten kommentar. Spennende å se om det kommer noen spor.

Ha fortsatt en fin kveld A-B.

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Nydelige♥

Torunn sa...

Nydelig :o) synd at sommeren snart er over.. Ser at du har meg som bloggvenn, kjempestas...tusen takk!! Er du da en følger av min blogg, for jeg ser deg ikke der? Jeg er helt ny på dette skjønner du så er ikke helt med på alt :o)

Anne sa...

Kjenner lukta jeg Anne-Berit :-9 og jeg husker mormora mi samlet roseblader, tørket og hadde de liggende til å spre lukt i stua, et kjært barndommsminne jeg hade glemt til jeg så disse bildene nå :-)

Blitt helt rå på macro du jo, og den vesle humla på bildet under her kunne jo jammen ikke blitt bedre punktum Nei, til neste år håper jeg at jeg har nyttobjektiv i ferd med å forsøke jeg også.

Internettproblemer i heimen her, men håper snart det ordner seg. Blogges bare via en liten sak her nå, og det går så treigt så treigt.

God helt til deg vennen, og snart kommer pake i posten til deg.